Datum: 12 juli 2019
Plaats: Groningen
Tijd: 09:30

Betekenisvolle Samen Werk Dag

Hou jij je bezig met een initiatief waarmee jij sociale of duurzame impact maakt en vind je het fijn om je eens een dag te omringen met anderen die dit ook doen?
Kom 12 juli naar onze Betekenisvolle Samen-werk-dag.

Samen (net)werken
Op deze dag kom je samen om aan je eigen initiatief te werken én in contact te komen met andere betekenismakers. Leuk om elkaar te leren kennen, te horen wat we doen en te ontdekken waar we elkaar in kunnen versterken.

Voor wie?
De dag is bedoeld voor stichtingen, coöperaties, burgerinitiatieven, sociale ondernemers en MVO+. Eigenlijk gewoon iedereen die actief is of wil worden met een betekenisvol initiatief. Het maakt niet uit op welk vlak je actief bent of in welk stadium. Juist de mix is leuk.

Dagprogramma
De dag is opgedeeld in een aantal blokken zodat helder is wanneer je voor jezelf lekker aan de slag kan gaan en wanneer we met elkaar kunnen kletsen. De dag start rond 09.30 uur. Als iedereen binnen is starten we het voorstelrondje, waarna we aan de slag gaan. Tijdens de lunch is er weer volop de mogelijkheid om met elkaar te sparren, elkaar vragen te stellen en verder te kletsen. De dag is om 15.00 uur afgelopen.

Betekenis Borrel
Leuk om te weten. Aan het eind van de dag is onze Betekenis Borrel. Deze start om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Gezellig om daar met elkaar nog even na te praten én andere mensen te ontmoeten.

Waar en wanneer?
De samenwerkdag is op vrijdag 12 juli. We zitten bij WAAR in de Mediacentrale.

Kosten
Deelnemen aan deze dag kan gratis. Je betaalt alleen je eigen consumpties zoals de koffie en lunch.

Aanmelden
Wil jij 12 juli ook komen? Stuur even een whatsapp-berichtje naar 06-43456343 (Désirée Wassing-Boerema) en ze zet je op de lijst. Gaan we er met elkaar een fijne dag van maken.