Datum: 7 september 2019
Plaats: Harkstede (Groningen)
Tijd: 10:00

Boeklancering Hoogsensitiviteit

Psycholoog en socioloog Wendy van Mieghem houdt zaterdag 7 september tussen 10 en 17 uur in Harkstede (Groningen) een boeklancering/Open dag ter ere van het verschijnen van haar tweede boek Leven met hoogsensitiviteit.  Je bent van harte welkom!

Wendy van Mieghem is lid van Impact Noord. Het is haar missie om waarde toe te voegen aan de maatschappij als geheel, met oog voor mens en milieu. Ze vertelt:

“We zijn afhankelijk van elkaar om een leef- en werkomgeving te creëren en onderhouden waarin mensen zich op een prettige manier met elkaar verbonden voelen. Het is de basis voor betekenisvol leven en werken. De verandering die hiervoor nodig is, begint altijd in jezelf. Het is mijn passie en missie om iedereen die wil, in staat te stellen zorg te dragen voor eigen kwaliteiten, behoeften, pijn en emoties. Alleen zo kan verandering en herstel duurzaam zijn.”

Minimaal 25% van haar winst en/of tijd investeert Wendy daarom in het ontwikkelen van toegankelijke psychologieproducten. Alle psychologieboeken worden CO2 neutraal geproduceerd op FSC gecertificeerd papier. Zowel met de inhoud als met de manier waarop, hoopt Wendy positieve impact te maken op mensen en organisaties, persoonlijk en professioneel.

De boeklancering wordt gecombineerd met een open dag en een gemoedelijke sfeer. Je hebt de hele dag, tussen 10 en 17 uur, de tijd om jouw exemplaar van het boek Leven met hoogsensitiviteit op te halen. Onder het genot van een hapje en drankje kun je naar wens het boek laten signeren door Wendy van Mieghem. Ook is het mogelijk om andere papieren producten uit de webshop te bekijken/kopen of een praatje te maken.