Datum: 26 mei 2021
Plaats: Online
Tijd: 14:00

Business meets University | Creativiteit en Innovatie

De Rijksuniversiteit Groningen organiseert op woensdag 26 mei een gratis digitaal Business Meets University evenement over het thema “Creativiteit en Innovatie.” Het doel is om MKB-ondernemers concrete handvatten te geven om intern creativiteit te stimuleren en om te zetten in innovaties. Het aantal plaatsen is beperkt, dus per organisatie kunnen maximaal drie mensen komen (iedereen dient zelf afzonderlijk het aanmeldformulier in te vullen). Wat u kunt verwachten:

• Gratis Innovatiescan
U heeft de mogelijkheid om een gratis Innovatie- scan te laten maken van (een deel van) uw organisatie. De innovatiescan biedt u de mogelijkheid om uw organisatie wetenschappelijk door te lichten op het terrein van creativiteit en innovatie, op een manier die weinig tijd kost, zonder privacy-gevoelige informatie te delen, ongeacht de grootte van de organisatie. Binnen de innovatie-scan zullen we alle (of zoveel mogelijk) mede-werkers in uw organisatie uitnodigen om een korte vragenlijst in te vullen en zo een compleet beeld te krijgen van uw organisatie. Dit gebeurt volledig anoniem, waardoor wij op voorhand geen privacygevoelige informatie nodig hebben. (Als u dit wilt, geef bij het inschrijven dan aan dat u wilt deelnemen aan de “innovatiescan”.)

• Sparren over resultaten Innovatiescan
U heeft de mogelijkheid om met een team van studenten te sparren over de resultaten van de innovatiescan die is uitgevoerd in uw organisatie, om zodoende concrete handvatten en ideeën te krijgen om creativiteit en innovatie te versterken binnen uw organisatie.

• Workshops en keynotes
Op 26 mei zelf kunt u deelnemen aan verschillende workshops en luisteren naar keynotes van lokale en internationale experts over het thema creativiteit en innovatie. Daarnaast wordt er onder begeleiding van onze dagvoorzitter een rondetafelgesprek gevoerd met ondernemers en wetenschappers over het innovatieklimaat in Noord-Nederland. Hoe staan we ervoor? Maar vooral ook: waar liggen de
kansen? U heeft tijdens het gehele programma de mogelijkheid om uw eigen vragen te stellen aan de experts.

 

Meer informatie en aanmelden? Dat kan via de link hieronder