Datum: 14 december 2018
Plaats: Groningen
Tijd: 14:00

Business Meets University | Innovatie & Transformatie

De wereld wordt steeds complexer en veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. Digitalisering en de transformatie naar duurzaamheid maken alles anders voor bedrijven en hun klanten. Zonder innovatie kan een bedrijf moeilijk overleven. De toekomst doet een beroep op uw interne creativiteit als ondernemer en vraagt om externe verbinding, juist voor het MKB.

Op 14 december bent u als MKB ondernemer van harte welkom voor een nieuwe editie van Business Meets University, deze keer gericht op Innovatie en Transformatie. Tijdens dit evenement maakt u actief kennis met relevante expertise van wetenschappers en kunt u sparren met studenten over een vraagstuk dat speelt in uw eigen organisatie. Meld u aan voor het evenement en geef aan welke workshops u wilt volgen. Toegang is gratis.

Business cases
Tijdens het event worden ook enkele business cases behandeld die de afgelopen weken zijn ingestuurd door deelnemers. Jonge business talenten gaan over deze cases sparren met de ondernemers zelf en brengen dan hun advies uit. De deadline voor het indienen van een case is helaas verstreken. Mocht u toch een vraagstuk hebben waar u onze studenten naar wil laten kijken, neem dan contact op met Simon Thunnissen via s.k.thunnissen@rug.nl