Datum: 8 april 2020
Plaats: Faculteit Economie & Bedrijfskunde, Zernike Campus, Groningen
Tijd: 14:00

Business meets University (AFGELAST)

In verband met de huidige maatregelen rondom het Coronavirus is dit event afgelast. Hou de website van de RUG en deze website in de gaten om de laatste ontwikkelingen te volgen.

De faculteit Economie & Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen organiseert in samenwerking met VNO-NCW, MKB Noord-Nederland, Rabobank en Gemeente Groningen op woensdag 8 april een nieuwe editie van Business meets University met een mooi programma.

Met o.a. Janka Stoker & Harry Garretsen (RUG) over de kwaliteit van management, Thijs Broekhuizen (RUG) over digitaal innoveren, Sieger Dijkstra (VNO-NCW) over samenwerken in het Noorden en Arjen Boekhold (Game Changer Unltd./RUG én lid van Impact Noord) over ondernemen met betekenis.

Ben je een Noordelijke ondernemer? Maak dan op een actieve manier kennis met de studenten en onderzoekers die in het Noorden actief zijn.

Naast de mogelijkheid om als ondernemer je eigen vraagstuk voor te leggen, bieden ze interessante lezingen en workshops over leiderschap, digitale transformatie, optimaal benutten van creativiteit en sociaal ondernemerschap.

Duurzaamheid, innovatie en digitale transformatie zijn onmisbaar voor bedrijven in de huidige tijd. Daarnaast neemt sociaal ondernemerschap een steeds belangrijkere rol in voor zowel grote als kleine bedrijven. De toekomst doet een beroep op jouw interne creativiteit als ondernemer en vraagt om
externe verbinding.

Heb je als ondernemer een vraagstuk waarover je zou willen sparren met de volgende generatie economen en bedrijfskundigen? Dien dit dan in vóór 14 maart. Of wil je kennis maken met het onderzoek dat we in Noord Nederland uitvoeren? Meld je aan en wees welkom in het Duisenberg-gebouw op de Zernike Campus!

Bekijk de flyer