Datum: 4 maart 2020
Plaats: EM2, Groningen (De Suiker)
Tijd: 14:00

Fossielvrije weken: de Kick-Off

Kom op 4 maart naar het kickoff event in de EM2 in Groningen! Voor fossielvrije vrienden, enthousiastelingen en ambassadeurs van de Fossielvrije Weken om elkaar te inspireren in alles wat al fossielvrij kan. Kom vooral en neem anderen mee! Samen maken we er een buitengewoon evenement van waarbij heel Noord-Nederland betrokken is en koploper wordt op het gebied van fossielvrije mobiliteit! Of je nu vanuit jouw bedrijf, gemeente, energiecoöperatie  of als particulier komt, hier laten wij zien dat het al kan!

Programma

13.30 inloop
14.00 start programma
15.00 Pauze met Fossielvrije Verlotingen
15.20 vervolg programma
16.00 Fossielvrije Matchmaking en proefritten
17.00 Netwerkborrel

Meld jezelf aan en laat ons vooral weten of je fossielvrij komt. Jouw fossielvrije vervoersmiddel is van harte welkom om vooraan in het zicht te parkeren op onze Eregalerij Fossielvrij!

De Fossielvrije Weken

De Fossielvrije Weken zijn een samenwerking tussen de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen. Het duurzame evenement is de opvolger van de Elfwegentocht 2018. Toen reden tienduizenden Friezen twee weken lang fossielvrij, met als slotstuk de grote Duurzame Parade over de Wâldwei, waarbij honderden fossielvrije voertuigen over, langs en boven de weg reden, voeren en vlogen. Bekijk op de website de video en doe inspiratie op voor 2020!

Meedoen?

Doe mee en reis fossielvrij tijdens de Fossielvrije Weken! Geef met je bedrijf het goede voorbeeld en lanceer een fossielvrije kilometeractie voor je medewerkers. Of organiseer met de plaatselijke kerk een fossielvrije preek. Doe je liever mee met je sportclub? Op de fiets naar de uitwedstrijden reizen kan prima! Misschien bedenk je liever een leuke actie op school en komen de meesters en juffen liftend! Het maakt niet uit wat je van plan bent tussen 1 en 13 juni 2020, zolang het maar fossielvrij is! Meld je actie nu aan via info@fossielvrijeweken.nl