Datum: 19 oktober 2023
Plaats: Groningen

Futureproof Groningen

Futureproof Groningen gaat dit najaar opnieuw van start! 

In oktober begint Futureproof weer met een nieuwe groep deelnemers in Groningen. Futureproof is een gratis MDT-trainingsprogramma voor jongeren tot 28 jaar die klaar zijn om in actie te komen en echt iets willen betekenen! Het biedt een geweldige kans voor jongeren die actief willen worden, willen ontdekken of ondernemerschap bij hen past, en die een positieve impact willen maken. Of je nu een idee hebt dat je wilt ontwikkelen of gewoon nieuwsgierig bent naar impact ondernemerschap, dit programma biedt jou de mogelijkheid om professionele workshops bij te wonen, coaching te ontvangen en vooral leren door te doen! Je werkt individueel of in een team aan je eigen impactproject en krijgt inspiratie van verschillende impact ondernemers.

Ken je jongeren of studenten voor wie dit programma interessant kan zijn? Misschien is dit programma ook een mooie kans voor jouw stagiaires of personeel, waarbij je als organisatie bijdraagt aan het klaarstomen van de aanstormende generatie impact ondernemers? Voel je vrij om dit bericht verder te verspreiden! Of breng jongeren rechtstreeks met Futureproof in contact via de website.

Futureproof is kosteloos voor iedereen t/m 27 jaar. Are you futureproof? Grijp je kans! Futureproof kijkt ernaar uit om samen met de deelnemers aan Futureproof Groningen een geweldige reis te maken vol ontdekkingen, groei en positieve verandering!