Datum: 16 september 2021
Plaats: Emmen
Tijd: 16:45

GreenDrinks Zuidoost Drenthe

GreenDrinks Zuidoost Drenthe nodigt je uit bij Sommer Schilderwerken in Emmen.

Sommer Schilderwerk is al bijna 75 jaar een begrip in het noorden op het gebied van glas- en schilderwerk. Waar komen we vandaan en waar gaan we naar toe? Het schildersvak is naast een mooi kleurtje geven van woningen, kantoren en overig vastgoed al lang niet meer wat het vroeger was. Ook in deze branche is er volop innovatie en speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol.
De techniek van het verfproduct, de schildertechniek en toe te passen materialen en Sommer Schilderwerken als bedrijf zelf is op vele vlakken in ontwikkeling. Wist u bijvoorbeeld dat schilderwerk kan bijdragen aan een verlaging van de energierekening?

Vanuit Sommer wordt er volop geëxperimenteerd en gewerkt met nieuwe producten en materialen. Zo wordt er gebruik gemaakt van ClimateCoating (duurzame energetische muursaus) en biobased plaatmateriaal gemaakt van bermgras (van Rijkswaterstaat) en geteeld hennepvlas versterkt met een biohars. Het isoleren van daken gebeurt met Everuse, een isolatieplaat gemaakt van cellulose. Ook is Sommer bezig met het ontwikkelen van een plafondplaat met Everuse en biohars die met een brandvertragend verfsysteem op kleur kan worden gespoten. Mooie ontwikkelingen waar Jeroen Hengeveld (operationeel directeur) u graag meer over vertelt!

Samen met Jeroen Hengeveld nodigen we u dan ook van harte uit in de ruim opgezette werkplaats van Sommer Schilderwerken om kennis te maken met het bedrijf en om na afloop elkaar weer fysiek te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje!

 

Programma

16.45 uur Inloop met koffie/thee

17.00 uur Welkom/opening

17.05 uur Presentatie door Jeroen Hengeveld (operationeel directeur)

18.15 uur Hapje/drankje met de mogelijkheid tot netwerken

19.00 uur Einde

 

Sommer Schilderwerken bv
Vasco Da Gamastraat 30, 7825 VJ Emmen