Datum:

24 november 2020

Tijd:

18:30

- 21:00

Plaats:

Van Swinderenhuys, Oude Boteringestraat 19, Groningen

Impact Noord, Hanzehogeschool, RUG, Thrive Institute

25 voor leden/€50 regulier

Impact Avondcollege #3 Guido van Staveren van Dijk

De Avondcolleges zijn terug – in aangepaste coronavorm, weliswaar.  Op deze derde avond verwelkomen we je in het Van Swinderenhuys om te luisteren naar Guido van Staveren van Dijk, oprichter van Moyee Coffee. Ben je geïnteresseerd in of beroepshalve bezig met investeringen binnenhalen? Ben je ook nieuwsgierig naar hoe een blockchain- of fairchain de wereldwijde handel (in o.a. koffie) op zijn kop kan zetten?  Dan is dit een interessante lezing voor jou.

In dit portret van MaatschapWij vertelde Guido al eens hoe hij werd geïnspireerd Moyee Coffee op te richten en hoe hij zich voelde toen hij voor het eerst zijn eerlijke waardeketen in de praktijk zag.

 

De inleiding wordt verzorgd door Arjen Boekhold, docent Social Entrepreneurship & Transitions Impact aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als Game Changer en voormalig impactstrategiebedenker bij Tony’s Chocolonely, werkt hij aan verandering in handelsketens, in de regels van het spel of in de strategie. 

Programma
(wijzigingen voorbehouden)

18:30 – 19:00 Aanvang en inleiding
19:00 – 19:30 Deel 1 keynote
19:30 – 19:45 Pauze met koffie/thee
19:45 – 20:30 Deel 2 keynote
20:30 – 21:00 Q&A

Klik hier voor alle Avondcolleges.

= = = = = Mededeling = = = = = =

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) is dit evenement verplaatst (voorheen 20 april).

Bezoekers die reeds een ticket hebben aangeschaft, kunnen desgewenst het ticket annuleren en het bedrag terugkrijgen. Het ticket blijft geldig voor de nieuwe datum in november. Neem voor vragen contact op met de organisatie. Uiteraard houden we vinger aan de pols voor mogelijke verdere ontwikkelingen en de stand van zaken rondom RIVM-maatregelen in de aanloop naar het evenement. Ivm deze maatregelen en de grootte van de locatie is er slechts een zeer beperkt aantal stoelen (en dus tickets) beschikbaar.

Meer informatie