Datum: 29 oktober 2020
Plaats: Van Swinderenhuys, Oude Boteringestraat 19, Groningen
Tijd: 18:30

Impact Avondcollege #2 Mariah Mansvelt Beck + livestream

De Avondcolleges zijn terug – in aangepaste coronavorm, weliswaar. Dit jaar organiseren we er drie in Groningen, in samenwerking met de Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen en Thrive Institute.  Op deze tweede avond verwelkomen we je in het Van Swinderen Huys of online via de livestream, om te luisteren naar Mariah Mansvelt Beck, een van de twee oprichtsters van YONI. Haar merk maakte met slimme marketing, goed design, een waardevolle propositie en wereldwijde campagnevoering (Chemicals are not for pussies) een statement van het feit dat vrouwen wereldwijd niet weten wat er in hun tampons en maandverband zit. En ze kwamen met een eerlijk, gezond alternatief product. Als je geïnteresseerd bent in hoe je design, marketing en communicatie kunt inzetten voor een impactvol merk, is dit zeker een interessant college voor jou.

In dit portret van MaatschapWij vertelt Mariah over het zelf aanpakken van problemen, ook die waar niemand over praat, hoe groot of hoe klein ze ook zijn. ‘En ik denk dat je als klein bedrijf juist grote bedrijven kan inspireren met je verhaal hoe je dingen anders kunt doen.’ Bekijk hier het filmpje!

De inleiding wordt verzorgd door prof. dr. Aard Groen, Decaan van de University of Groningen Center of Entrepreneurship (UGCE) en hoogleraar Ondernemerschap & Valorisatie.

 

Programma
(wijzigingen voorbehouden)

18:30 – 19:00 Aanvang en inleiding
19:00 – 19:30 Deel 1 keynote
19:30 – 19:45 Pauze met koffie/thee
19:45 – 20:30 Deel 2 keynote
20:30 – 21:00 Q&A

Naar Avondcollege #3 >>

 

= = = = = Mededeling = = = = = =

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) is dit evenement verplaatst (voorheen 26 mei).

Bezoekers die reeds een ticket hebben aangeschaft, kunnen desgewenst het ticket annuleren en het bedrag terugkrijgen. Het ticket blijft geldig voor de nieuwe datum in oktober. Neem voor vragen contact op met de organisatie. Uiteraard houden we vinger aan de pols voor mogelijke verdere ontwikkelingen en de stand van zaken rondom RIVM-maatregelen in de aanloop naar het evenement. Ivm deze maatregelen en de grootte van de locatie is er slechts een zeer beperkt aantal stoelen (en dus tickets) beschikbaar.