Datum: 25 februari 2020
Plaats: Forum Groningen
Tijd: 19:30

Impact Café x Founder Talks

Dinsdagavond 25 februari is het zover: de elfde editie van Founder Talks, een ondernemerstalkshow voor en door Groningen. Deze editie is een speciale, de elfde editie van Founder Talks is namelijk in samenwerking met Impact Noord. We mogen deze editie van het Impact Café houden in het prachtige nieuwe Forum.

Evelien Bouma neemt deze editie voor de tweede keer de uitdaging aan om ondernemers uit Groningen te bevragen naar de hoogte- en dieptepunten van het ondernemen. De avond zal niet alleen centraal staan van scherpe vragen, bijzondere verhalen en ondernemerschap, maar deze avond zal je inspireren waarom het tof is om een maatschappelijke bijdrage te leveren.

Wat jij daar aan hebt? Evelien stelt of laat je de vraag stellen die iedereen wil weten, maar die we niet altijd durven te vragen.

Sprekers

Jolijn Creutzberg van Vanhulley komt haar interessante verhaal delen. Met haar sociale onderneming won ze al diverse awards en prijzen. Ook is ze lid van Impact Noord. Niet bekend met Vanhulley? Neem eens een kijkje op de website! Daar word je vrolijk van!

Naast Jolijn komt Anneloes Oldenburger van afvalverwerkingsbedrijf Virol spreken. Virol loopt voorop als het gaat om het duurzaam recyclen en verwerken van afval. Het bedrijf is een onmisbare schakel in een circulaire economie, niet in de laatste plaats omdat ze een E-waste Academy hebben, waar ze leerwerkplekken creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Kortom: veel te horen, vragen en leren! Meld je nu gratis aan.

Na afloop (ongeveer 21.30 uur) is er aansluitend een borrel.