Datum: 5 april 2019
Plaats: Leeuwarden
Tijd: 16:00

Impact Friday

Impact Friday programma
De kick-off van de eerste Impact Friday vindt plaats op vrijdag 5 april. Iedere eerste vrijdag van de maand organiseren we bij there Impact Friday, een meet-up  waar we je zullen inspireren en informeren over sociaal, impactvol ondernemerschap op wereldwijd, nationaal en regionaal niveau. Schrijf je direct in voor onze nieuws-update om op de hoogte te blijven van ons programma.

there house of innovation
is de nieuwe broedplaats waar sociaal, impactvol ondernemerschap bij elkaar komt in Leeuwarden en Friesland. Samen met andere organisaties zoals Studio Ipsi en Het Ware Noorden en Deelrijk willen we sociaal ondernemerschap op de kaart zetten.

Buro Bries
Jan-Willem Wennekes en Joris Jonker van Bries, buro voor maatschappelijke impact zullen ons informeren over wat er op dit moment al in Noord Nederland gebeurt met betrekking tot sociaal ondernemerschap. Bries is al drie jaar op rij organisator van Social Impact Day, het evenement over sociaal ondernemerschap in Noord Nederland. Daarnaast zijn zij initiatiefnemer en medeoprichter van Impact Noord, het platform voor en door sociaal ondernemers, bedoeld om het ecosysteem voor sociaal ondernemerschap te versterken.

Rainbeer
Daarnaast zal Joris Hoebe van RainBeer Amsterdam, één van de koplopers op het gebied van klimaatadaptatie, circulaire economie. Hij deelt zijn visie en het gebruik van regenwater als grondstof voor bier.

Kom langs
Deelname is gratis , aanmelden is verplicht

Laat je inspireren en verbreed je netwerk!

3 redenen om te komen

  • Kom alles te weten over sociaal ondernemerschap!
  • Verbreed je netwerk
  • do’s en don’t’s over sociaal ondernemen