Datum: 6 mei 2021
Plaats: Online
Tijd: 17:00

Landelijke lancering Young Impact Makers

Young Impactmakers breidt uit, onder andere naar Groningen!

Wist jij dat je in je leven maar liefst 80.000 uur aan je carrière besteedt? Hoe tof is het dan om die uren in te zetten om te werken aan maatschappelijke uitdagingen? Door ofwel je eigen impact business te starten ofwel te (gaan) werken bij een impactvolle organisatie? Maar waar te beginnen? En hoe draag je dan bij? Vragen waar wij je bij kunnen helpen!
Young Impactmakers heeft de afgelopen 3 jaar al meer dan 2000 mensen naar een carrière met impact geholpen in Amsterdam en nu is het tijd om dat ook in Nijmegen, Den Haag, Eindhoven en Groningen te doen! En dat vieren we graag met jou op de landelijke YIM lancering!

Wat kan je verwachten?

  • Leren van Jouri Schoemaker’s keynote (‘Beste Pitcher van NL’ & oprichter van Pieter Pot)
  • 5 breakout sessies met workshops & sprekers voor inspiratie & concrete tips!
  • Netwerken met tientallen andere young impactmakers

Wanneer? 6 mei van 17.00 tot 18.30 uur.

Over Young Impactmakers & MDT

Young Impactmakers (YIM) is dé landelijke community voor jong sociaal ondernemend Nederland. Middels een on- en offline community kunnen alle jongeren/jong volwassenen die positieve impact willen maken zelf actie ondernemen. Via YIM doen zij inspiratie en skills op in sociaal ondernemerschap, vergroten hun netwerk en maken deel uit van de community.

Over Futureproof & MDT
Futureproof en Young impactmakers is onderdeel van het actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd (MDT). MDT is de ontdekkingsreis voor jongeren naar de beste versie van henzelf. Een kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Hun persoonlijke ontwikkeling en vrijwillige inzet voor anderen maakt onze samenleving sterker. MDT brengt mensen met verschillende achtergronden en leeftijden dichter bij elkaar.