Datum: 27 januari 2021
Plaats: Online
Tijd: 16:30

Nieuwjaarsborrel + speeddate (leden only)

Nieuwjaarsborrel en speeddaten voor leden van Impact Noord

Graag nodigen we je uit om op 27 januari a.s. om 16:30 met alle leden, het bestuur en het bureau van Impact Noord (digitaal) het nieuwe jaar in te luiden. We proosten op een goed en gezond 2021 – uiteraard mét thuisbezorgd impact-borrelpakket. We blikken terug op 2020, een bewogen jaar waarin jullie daadkracht, flexibiliteit, aanpassingsvermogen en ondernemerschap stevig op de proef zijn gesteld. En we kijken vooruit, naar onze plannen en ambities voor het nieuwe jaar.

Maar de meeste ruimte is er voor netwerken en het gesprek met elkaar. We gaan digitaal ‘speeddaten’ in kleine groepen leden, aan de hand van stellingen en vragen die voor jullie worden voorbereid. In kleine break-outsessies heb je de gelegenheid om met andere leden bij te praten, je plannen voor het nieuwe jaar te delen of uit te wisselen met anderen wat je drijft en bezighoudt. Zo maken we – lockdown of niet – een mooie, gezamenlijke en betekenisvolle start van het nieuwe jaar.

Programma

16:20          Inloop, check techniek

16:30          Opening, terugblik op 2020 en de kansen voor impact-ondernemerschap in 2021 – Steven Volkers, voorzitter Impact Noord

16:50          Digitale speeddate: tekst en uitleg door Floortje van Aken, community manager

16:55          Speeddaten – ronde 1

17:15          Speeddaten – ronde 2

17:35          Plenaire afsluiting door Steven Volkers en Floortje van Aken

17:45          Einde bijeenkomst (met uiteraard de mogelijkheid om nog even digitaal te blijven hangen en na te praten)

Praktisch

Wil je erbij zijn? Te gek! Meld je aan via de link in je mailbox. In verband met de borrelpakketten die we willen versturen vragen we je bij inschrijving om je adres voor het bezorgen van de borrelpaketten  aan ons door te geven. Aanmelden kan tot 21 januari!

Heb je je aangemeld maar ben je onverwacht verhinderd? Laat het ons s.v.p. tijdig weten.

 

 

Ben je geen lid maar heb je de behoefte om je aan te sluiten bij ons netwerk van ruim 60 gelijkgestemde ondernemers? Bekijk dan eens de voordelen van lidmaatschap!