Datum: 30 januari 2020
Plaats: MartiniPlaza 2 Leonard Springerlaan 9727 KB Groningen
Tijd: 15:30

Pitch Please | The Boxing Edition!

Presentatie van Daan Weddepohl (Peerby) tijdens het spectaculaire eindevent van de major Noorderlingen.

Pitch Please…
Ze kijken elkaar recht in de ogen, elk in een hoek van de ring. Ze zijn klaar voor de strijd.. Are you ready to rumble? Op 30 januari 2020 in Martiniplaza tijdens Pitch Please The Boxing Edition, stappen ondernemers de Boxring in om met hun pitch hun tegenstander knockout te slaan.

De pitchers
Tijdens het spektakel gaan zijn vier plekken beschikbaar om in de ring te strijden voor de ultieme titel; Winnaar van Pitch Please! Drie van deze plekken zijn al vergeven.. de vierde plek wordt live door het publiek gekozen!

Inspiratie en sensatie & ondernemer Daan Weddepohl
Ondernemen is net topsport. Soms moet je klappen incasseren om als winnaar uit de ring te stappen! Verwacht net als bij een echte box wedstrijd spektakel! Er zal geen bloed vloeien, maar er zullen zeker rake klappen worden uitgedeeld door de pitchers. Laat je inspireren door Daan Weddepohl (Peerby, ‘huren bij de buren’) die zelf als ondernemer óók heel wat klappen heeft moeten incasseren. Hij vertelt over zijn grootste successen en the big mistakes!
Met dans, een heuse ringmaster een top locatie én een publiek vol ondernemers, ondernemende studenten en partners van De Noorderlingen belooft het een geweldige middag te worden!

Wat is De Noorderlingen?
De Noorderlingen is een programma voor talentvolle jonge ondernemers die tijdens hun studie al een bedrijf hebben opgezet. Tijdens De Noorderlingen krijgen ze een half jaar de tijd om écht aan hun bedrijf of business idee te bouwen onder begeleiding van professionals en stappen te zetten richting groei!