Datum: 14 september 2021
Plaats: Emmen
Tijd: 19:00

Purpose College

Op 14 september van 19:00 tot 21:00 organiseert NHL Stenden het eerste Purpose College van het nieuwe jaar. Met niemand minder dan Michel Scholte, minister van de nieuwe economie. Hij zal vertellen over true pricing en het Impact Institute.

NHL Stenden organiseert op 14 september het eerste Purpose College van het nieuwe collegejaar 2021-2022. Op de locatie Emmen zal Michel Scholte vertellen over zijn werk met het Impact Institute, zijn manier van kijken naar impact statements en de waarde en prijs van een organisatie. Het voorprogramma wordt verzorgd door Kees Klomp en Peter Jan Poppen.

Een Purpose College is een laagdrempelige manier om als student, docent, zelfstandig ondernemer of andere geïnteresseerde iets te weten te komen over de betekeniseconomie. Tijdens een Purpose College zal de combinatie van wetenschappelijke experts en succesvolle ondernemers jou uitdagen impact te maken!

Wil je dit college niet missen? Kom fysiek naar de locatie in Emmen of volg het college online! Meer informatie over het online bijwonen van het college volgt. Let op: vanwege de huidige corona omstandigheden zal er een maximum van 75 man gelden op de locatie. Eenmaal aangekomen op de locatie Emmen is het college in de collegezaal, ruimte 1.036!

Het college kan online gevolgd worden via: https://weblectures.nhlstenden.com/P2G/Player/Player.aspx?id=P2go-Emmen