Datum: 16 april 2019
Plaats: Peizerweg 128, Groningen
Tijd: 16:00

Van Hulley presenteert: Onthulley

Dinsdag 16 april gaat Van Hulley los! Dan onthulleyen ze van alles, en zouden het geweldig vinden als je daarbij aanwezig kunt zijn. Nieuwe locatie, nieuwe site, nieuwe huisstijl, nieuwe producten, nieuwe medewerkers: hoogste tijd voor een feestje. Dus:

  •  Kom broekhappen, geniet van de modeshow, doe mee aan de wedstrijd knopen doorhakken, maak een foto op de selfiewand, speel Vind-De-Van-Hulley-Vrouw, of laat je rondleiden door de vrouwen in het nieuwe atelier.
  •  Een aantal van de favoriete lokale (sociaal) ondernemers zijn ook aanwezig, zoals United Kitchen, Kardenia Catering, Omapost, Buurttaxi en Stichting Jasmijn. Vanaf 16:00 uur is de inloop, en om 17:00 uur zal het plenaire deel van start gaan.

Op het podium

Een aantal sprekers zal de microfoon vasthouden (kort, want er moet ook gewoon tijd zijn om bij te kletsen), zoals wethouder Carine Bloemhoff, lid van onze raad van advies Kees Klomp, Van Hulley-vrouw Dorothy Apio (lichting ‘16/’17) en (omdat die vindt dat ze ook maar wat moet zeggen…) founder Jolijn Creutzberg.

Aanmelden

Due to popular demand (en omdat het handig is) dien je je even in te schrijven voor dit gratis event. Zo weet Van Hulley hoeveel lekkere hapjes de De Culinaire Vakschool moe maken en hoeveel drankjes Brouwerij De Prael mee moet nemen…

O ja: geen oppas kunnen regelen? Neem je kroost gezellig mee. Ook voor hen zijn er allerlei activiteiten.

Kortom: snel inschrijven en tot 16 april aanstaande!