Datum: 7 februari 2022
Plaats: Landelijk en online

Week van de Circulaire Economie

Jaarlijks organiseert Het Versnellingshuis de Week van de Circulaire Economie. Die week staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. Professionals organiseren een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. De volgende editie van de Week van de Circulaire Economie is van 7 t/m 12 februari 2022.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond.

Circular Awards
Tijdens de Week van de Circulaire Economie worden ook de Circular Awards uitgereikt aan iconische circulaire projecten: innovatieve projecten en producten van ondernemingen, overheden én burgerinitiatieven die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Meer over De Week
Op de hoogte blijven over dit event of aanmelden voor een bijeenkomst?? Dat kan op de website van Week van de Circulaire Economie.