Wetenschapscolleges ‘Succesvol duurzaam ondernemen in een circulaire economie’

Datum: 14 maart 2019
Plaats: Leeuwarden
Tijd: 15:30

Wetenschapscolleges ‘Succesvol duurzaam ondernemen in een circulaire economie’

Steeds meer ondernemers houden zich bezig met duurzaamheid en de circulaire economie. Maar wat is duurzaamheid nu eigenlijk? Waar gaat de circulaire economie over? Levert het allemaal wel geld op? Wil ik mijn bedrijf wel verduurzamen, en zo ja: hoe doe ik dat snel en eenvoudig? Gaan duurzaamheid en circulair ondernemen niet ten koste van mijn concurrentiepositie?

Om hierbij te helpen, biedt de Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân vier wetenschapscolleges boordevol wetenschappelijke inzichten en inspiratie. Het programma is ontwikkeld door experts in het vakgebied. Tijdens de colleges is er volop ruimte voor discussie met gelijkgestemde ondernemers en reflecteer je op je organisatie en de toekomst daarvan. Met nieuwe kennis kan je stappen zetten richting een duurzame toekomst van jouw bedrijf. Na afloop van de wetenschapscolleges ontvang je een certificaat van de Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân.

Indien je interesse hebt, meld je dan aan. Let op: deze colleges dienen alle vier te worden gevolgd en kosten cursusgeld!
De colleges vinden plaats op de volgende data: donderdag 14 maart, donderdag 28 maart, donderdag 4 april en woensdag 17 april.

Locatie: Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân, Zaailand 106, 8911 BN Leeuwarden
Kosten: de collegereeks kost 399,- (vrij van BTW) en is inclusief studiemateriaal en een lichte maaltijd.

Kijk voor meer informatie op de website!