De Hartakker 34

9761 DE, Eelde

06-51000901

Gaat voorop in de strijd voor een duurzame, lokale en transparante voedselketen

Nadat horeca-ondernemer zijn snackbar (Friet van Piet, een begrip in Groningen) verkocht, besloot hij zich elke dag in te zetten voor betekenisvol werk, om zo een continu positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij die niet beperkt blijft tot de directe omgeving.

Mijn relatief kleine bijdrage heeft wel degelijk invloed op een groter gebied dan ik vooraf had kunnen vermoeden.

Inmiddels is hij de manager van de Groningse Uitdaging, geeft hij workshops, lezingen en adviseert hij over verduurzaming van het bedrijfsleven in het algemeen en de voedselketen in het bijzonder. Een van zijn projecten is het ontwerpen van de Snackbar van de Toekomst. Zijn missie? In 2030 alleen nog maar verantwoorde voeding op de kaart. Dit gaat niet alleen over gezondheid, maar ook over lokaal, fairtrade, transparant, inclusief en divers.