Eigenhaardstraat 28

9663 RH, Nieuwe Pekela

06-25002798

Over Borca Consult

Transparantie en werkbaar beleid voor werkgelegenheid

Transparantie

“Je gaat gewoon aan het werk!” Aan het werk gaan is niet voor iedereen gewoon. Veel mensen staan aan de kant als het om de arbeidsmarkt gaat. Gewoon, omdat er geen werk voor hen is. Gewoon omdat ze niet kunnen, of toch niet willen? Of gewoon omdat we het met zijn allen wel heel ingewikkeld hebben gemaakt op die arbeidsmarkt.

Borca Consult ondersteunt gemeenten en op de arbeidsmarkt gerichte organisaties op het gebied van beleid, interim management en projecten. Met de voeten in de klei groot geworden door klein te blijven. Als eenmansbedrijf richt Fred Borchers zich met Borca Consult op de verbetering van mogelijkheden en kansen van werkzoekenden. Hoe? Door de abstracte wetgeving met perverse prikkels praktisch om te bouwen tot uitvoerbaar beleid met een (lokaal werkende) visie. Of door als interim manager nieuw elan te geven aan medewerkers die iets willen betekenen voor hun klanten.

Ons motto is 'Inspireren, motiveren, enthousiasmeren'

Eenvoud siert de mens, maar ook de organisatie. Eenduidig beleid en werkinstructies maken het werk voor klantmanager, jobcoaches en werkgeversadviseurs een stuk gemakkelijker binnen het woud van de regels in de Participatiewet. En ook samenwerking tussen gemeenten en organisaties gericht op arbeidsparticipatie moet gericht zijn op de kansen van de deelnemer in plaats van de werkprocessen gestuurd door wetgeving, financiën en ICT. Borca Consult creëert het overzicht en vergroot de kansen op transparantie. Zakelijkheid met een sociaal karakter.