Trompsingel 37b

9724 DA, Groningen

050-312 62 26

Over Breuer&Intraval

Onderzoekt en adviseert over maatschappelijk relevante onderwerpen

Wij delen, jij ook?

Breuer&Intraval is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. We onderscheiden ons door onze mensgerichte aanpak en sociale betrokkenheid. En door onze mentaliteit: we voelen ons niet te goed om overal in het land op zoek te gaan naar relevante data. We onderzoeken en adviseren niet vanachter ons bureau, maar staan met de voeten in de klei. Alleen dan komen de echt relevante uitkomsten naar boven.

Wij zetten ons in voor werk dat ertoe doet.

Wij geven antwoord op maatschappelijke vraagstukken waar de mens centraal staat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het veld zijn onze onderzoeken en adviezen van het hoogste niveau. Met onze onderzoeken brengen we de situatie in kaart, stellen analyses op en duiden de situatie. Daarnaast geven we advies: we helpen oplossingen te creëren, deze vorm te geven en te realiseren. We zijn gespecialiseerd in de thema’s Werk & Participatie, Onderwijs & Ontwikkeling, Leefbaarheid & Veiligheid en Zorg & Welzijn.
We werken voornamelijk voor overheden, onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties en publiek-private samenwerkingen.

We hebben antwoorden gevonden op vragen die voor veel mensen relevant zijn. Daarom delen we ons werk graag en zijn ook onze publicaties gratis te downloaden via onze website. Wij leren ook graag van jou, neem je contact met ons op?