Kerklaan 68

9717 HG Groningen

050-2110842

Wij maken complexe zaken simpel door slim design en heldere communicatie

Heb jij een (te) gek idee of werk jij voor een maatschappelijk betrokken bedrijf waar iedereen van moet horen? Wij verbinden mensen en organisaties door communicatie mooi, positief én helder te maken. Wij denken verder dan alleen design om mensen te bewegen, met out-of-the-box campagnes en rake identiteiten.

Of je nu nieuwe collega’s zoekt, ondermijnende criminaliteit wil inperken, Noord-Nederland wereldwijd op de kaart wil zetten, studenten bewust wil maken van hun talenten, meer ruimte wil creëren voor positiviteit of je dagboek aan de koning wil geven. Hoe ingewikkeld je uitdaging ook is, wij maken je complexe vraag simpel.

Think it, create it - Creatief communicatiebureau met een hufterproof missie

Wij werken uitsluitend voor huftervrije organisaties

Door weloverwogen keuzes te maken in opdrachtgevers en opdrachten maken wij een verschil: voor een duurzamere, socialere en eerlijkere wereld, hoe klein of groot die wereld ook is. Wij werken daarom uitsluitend voor zogeheten huftervrije organisaties.

Hoe wij werken? Door platslaan en opblazen. We brengen alles terug naar de kern en laten daar vervolgens ons creatieve geschut op los. Omdat iedere vraag anders is, is ook het opblazen en dus het eindresultaat anders. Daarvoor hoef je zelf niet eens te weten wat je wilt. De stappen hieronder doorlopen we altijd. En dat zie en voel je terug in alles. Je cultuur, je bedrukte kantoormok, je verhaal op verjaardagen en je online campagne.