Boterdiep 63

9712 LK, Groningen

050 311 02 15

Over Buro Bries

We helpen organisaties, ondernemingen en individuen hun impact te vergroten.

Hallo! Wij zijn Bries. Bries is er voor ondernemende mensen die hun bedrijf of project gezond, eerlijk en duurzaam willen leiden. We denken en doen graag met je mee!

Wij willen mensen helpen die vanuit hun (maatschappelijke) missie willen ondernemen en daarmee plezier en bevlogenheid in het werk meer ruimte willen geven, voor henzelf, hun klanten en hun medewerkers. En die hulp willen inschakelen om dat soort voornemens of ideeën in praktijk te brengen. We helpen vanaf de start of als de organisatie al draait en toe is aan de volgende stap.

Steeds minder stiekem zijn we gewoon een stel wereldverbeteraars

We zijn er trouwens niet alleen voor ondernemers. Ook werknemers, managers, projectleiders en vrijwilligers die dingen anders en slimmer willen doen, kunnen bij ons terecht. Voor advies, voor het concretiseren van een visie én voor de uitvoering. Bries doet dat niet vanaf de zijlijn, maar werkt actief mee.

Steeds minder stiekem zijn we gewoon een stel wereldverbeteraars. En dat met een gezonde dosis pragmatisme: je kunt beter zelf actie ondernemen, dan actie voeren. Doe je met ons mee?