Koopmansplein 6-8

9401 EL Assen

06 - 5024 0930

Coöperatie OngeEikt

Samen duurzaam ondernemen, maken, leren en ontmoeten

Zoek jij samenwerking en inspiratie? Ben jij een ondernemer, ambachtelijk werker, dienstverlener, maker of kunstenaar? Wil je met anderen kennis, vaardigheden en ideeën uitwisselen, zodat je je producten, diensten of onderneming op een hoger niveau kunt brengen?

Coöperatie OngeEikt is er voor ondernemers die willen samenwerken en elkaar inspireren. Samenwerken, duurzaamheid, inclusief werken en sociale verbondenheid zijn belangrijke kernwaarden voor OngeEikt.

Waarom een coöperatie?
We zijn een coöperatie omdat we vanuit wederkerigheid en gelijkwaardigheid samen willen werken. We verbinden ondernemers en voegen waarde toe aan de samenleving. Daarvoor koppelen we mensen met de juiste kennis en vaardigheden aan elkaar. We werken aan een collectief doel met een zakelijke basis.

We verbinden ondernemers en voegen waarde toe aan de samenleving

Locatie Koopmansplein 6-8
Sinds juni 2020 is Coöperatie OngeEikt gevestigd aan Koopmansplein 6-8 in Assen. Op deze tijdelijke locatie beheren we een MaakPlaats en een Kunst & Ambachtenwinkel. De MaakPlaats is een laagdrempelige ambachtenwerkplaats en atelier waar je samen aan het werk kan, bijvoorbeeld om te stofferen, hout te bewerken, textiel te bewerken of te schilderen. In de Kunst & Ambachtenwinkel bieden de leden hun diensten aan en verkopen ze hun ambachtelijke producten en kunstwerken.

Wat kun je verder bij OngeEikt doen?
• Ondersteuning krijgen bij je plannen als startende maker of ondernemer.
• Samenwerken tijdens samenwerkdagen.
• Workshops volgen of geven.

Meer weten?
Kom gerust eens langs bij de winkel of MaakPlaats van OngeEikt, Koopmansplein 6 – 8 in Assen.

Openingstijden: woensdag t/m vrijdag van 12.00 – 17.00 uur.
Contact: Frank Hoogenboom, 06 – 5024 0930, info@cooperatie-ongeeikt.nl
Website: www.cooperatie-ongeeikt.nl

(onderaan de homepage kun je je aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief)

Volg ons op Facebook
of LinkedIN