Boterdiep 63

9712 LK, Groningen

050 211 04 32

Over Corus Advies

Helpt aanbestedingen te winnen om zo uw omzet én impact te vergroten

Bent u onbekend met aanbestedingen, klaar met steeds verliezen of op zoek naar een verbeterslag? Samen met uw bedrijf zetten we de nodige stappen om (meer) aanbestedingen te winnen, zodat uw omzet én uw impact stijgt.

Wij volgen maatschappelijke trends en prikkelen uw organisatie met interessante ontwikkelingen die u kunnen versterken. Wij helpen u de aanbestedingen van vandaag te winnen, en maken samen met u de ontwikkeling door om de aanbesteding van morgen te winnen. En die van overmorgen.

Corus staat voor een langdurige samenwerking en verbindt het bedrijfsleven met de overheid en de maatschappij.

Vernoemd naar de Romeinse god van de wind uit het noorden, willen wij een frisse wind laten waaien voor onze klanten. Die missie begon in Groningen, is overgewaaid naar Amsterdam en vormt de basis van het werk dat wij landelijk uitvoeren voor een groot scala aan opdrachtgevers. Zoals een stevige noordenwind vervliegen we niet snel: Corus staat voor een langdurige samenwerking en verbindt het bedrijfsleven met de overheid en de maatschappij.

De invloed die bedrijven hebben op de maatschappij is enorm. Volgens Corus ligt de sleutel tot maatschappelijke verandering bij bedrijven. En dan vooral bij bedrijven met circulaire en inclusieve ambities. Daarom zetten we onze expertise in voor het vergroten van hun impact.

In de loop der jaren hebben we met bedrijven uit nagenoeg iedere denkbare branche samengewerkt. Met succes: 95% van onze klanten is (dik) tevreden. Maar, eerlijk is eerlijk, wij weten niet van elk vakgebied het naadje van de kous. Juist vanuit die rol komen de beste vragen. Ónze specialiteit is dan ook dat wij uw kwaliteiten en blinde vlekken slim weten te vertalen in een ijzersterke aanbieding.