De Smaak van het Noorden Impact Noord

Soendastraat 180

9715 SX, Groningen

050 211 26 74

Over De Smaak van het Noorden

Spraakmakende en smaakmakende catering.

Een geslaagd feest of evenement vraagt om goed eten en drinken. Om perfect georganiseerde, bijzondere catering. De Smaak van het Noorden is er al meer dan 10 jaar voor mensen en organisaties die gaan voor smaak en sfeer.

Wij promoten de streekboeren, kleine ambachtsmensen en bijzondere leveranciers uit onze regio- met hun producten cateren we en gaan voor diversiteit. Daarbij gaat veelal smaak en duurzame(-re) productie hand in hand. We doen niet aan loze marketing-menu’s.

Naar ons idee gaat het daarbij bovenal om goede ideeën en het maken van rake keuzes. Wij zijn er voor de momenten dat er enkel gewoon goed en lekker eten moet zijn (denk aan afsluitend na een meeting even nog een hapje doen), maar we zijn er ook voor de feesten of events die echt iets bijzonders verdienen. Dat kan in vele vormen.

Wij zijn specialisten in maatwerk. En we zijn specialisten in smaak.

Of het nu gaat om een familiefeest, een bedrijfsevenement, een opening met bijzondere gasten of een festival, wij zorgen ervoor dat smaak, sfeer en gastvrijheid perfect op elkaar en op de bijeenkomst zijn afgestemd.

Wij zijn specialisten in maatwerk. En we zijn specialisten in smaak. En voor ons betekent dat, wát we ook serveren, altijd met aandacht en liefde is bedacht en gekookt.