De Smaak van het Noorden Impact Noord

Soendastraat 180

9715 SX, Groningen

050 211 26 74

Over De Smaak van het Noorden

Spraakmakende en smaakmakende catering

Een geslaagd feest of evenement vraagt om goed eten en drinken. Om perfect georganiseerde, bijzondere catering. De Smaak van het Noorden is er al meer dan 10 jaar voor mensen en organisaties die gaan voor smaak en sfeer.

Ze promoten de streekboeren, kleine ambachtsmensen en bijzondere leveranciers uit de regio. Met hun producten cateren ze en gaan ze voor diversiteit. Daarbij gaat veelal smaak en duurzame(-re) productie hand in hand. Loze marketing staat niet op het menu.

Het zijn specialisten in maatwerk en specialisten in smaak. Ze zijn er voor de momenten dat er gewoon goed en lekker eten moet zijn (denk aan: afsluitend na een meeting even nog een hapje doen), maar we zijn er ook voor feesten of evenementen die echt iets bijzonders verdienen. Dat kan in vele vormen.

Bij De Smaak van het Noorden gaat het bovenal om goede ideeën en het maken van rake keuzes.

Of het nu gaat om een familiefeest, een bedrijfsevenement, een opening met bijzondere gasten of een festival, wij zorgen ervoor dat smaak, sfeer en gastvrijheid perfect op elkaar en op de bijeenkomst zijn afgestemd.

Wij zijn specialisten in maatwerk. En we zijn specialisten in smaak. En voor ons betekent dat, wát we ook serveren, altijd met aandacht en liefde is bedacht en gekookt.