Aardappelland 15

9205 EN, Drachten

0655-837273

Over DZyzzion

Toekomstbestendig ondernemersadvies

Steeds meer bedrijven en andere organisaties zijn zich ervan bewust dat de samenleving snel aan het veranderen is en nieuwe eisen stelt aan de bedrijfsvoering en de product- en dienstverlening. Energiebesparing, afvalscheiding en CO2-reductie zijn daarbij belangrijk, maar duurzaam ondernemen gaat veel verder!

Overheden, bedrijven en consumenten vragen steeds vaker om maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Verantwoord omgaan met ons milieu en dat van toekomstige generaties is belangrijk, maar het gaat bijvoorbeeld ook over de manier waarop u omgaat met uw personeel en zakendoet met partners in uw keten. Doordat de wereld steeds transparanter wordt, is het zaak om uw bedrijf of organisatie hierop goed voor te bereiden. Duurzaam ondernemen is vandaag de dag een ‘licence to operate’. En natuurlijk is het ook gewoon netjes ondernemen.

Behalve een licence to operate biedt duurzaam ondernemen ook enorme kansen om te innoveren, nieuwe markten te ontginnen en oplossingen te bieden voor de enorme uitdagingen waar onze samenleving momenteel voor staat. Impact ondernemen, circulair ondernemen, duurzaam innoveren, cradle to cradle, doughnut economics, biobased economy, biomimicry, klimaatneutraal ondernemen, sociaal ondernemen… hoe je het maar wilt noemen, het zijn kansen voor innovatieve bedrijven!

Slim anticiperen op de transities die momenteel gaande zijn, dat is toekomstbestendig ondernemen.

DZyzzion is een sociale onderneming met een impactdoelstelling in plaats van een winst- of groeidoelstelling. Oprichter Jaap de Vries werkt daarin samen met lokale partners in meerdere provincies, om zoveel mogelijk bedrijven en organisaties te helpen verduurzamen op een integrale en structurele manier en zo toekomstbestendig te worden. Dat doet het bedrijf onder meer via de Koploperprojecten, waaraan inmiddels meer dan 400 bedrijven en organisaties meededen. Ook voor advies op specifieke onderwerpen als milieumanagement, klimaatneutraal ondernemen, duurzame mobiliteit en energieadvies kunt u bij DZyzzion terecht.