Oude Ebbingestraat 48

9712 HL, Groningen

06-11756969

Over Faktoo

Strategie in zakelijk, sociaal ondernemen

De kracht van Faktoo zit in het adviseren en ondersteunen van organisaties bij het ontwikkelen van een (inclusieve) bedrijfsvoering. Kennis van informatievoorziening (IT) en klantgericht ondernemen (CRM) komt hierbij goed van pas, omdat dit essentiële aspecten zijn voor een gezonde bedrijfsvoering.

Wat Faktoo kenmerkt is de ‘no nonsense-aanpak’: concreet en doelgericht. Het bedrijf biedt een totaaloplossing. Van het blootleggen van gebieden waar meer effect behaald kan worden (analyse) en een helder plan (advies) tot het in de praktijk brengen van het advies (coaching en begeleiding van directie en medewerkers).

Bij ons komt 35 jaar ervaring, kennis en kunde bij Profit en non-Profit organisaties samen!

Faktoos ervaring in het samenwerken met gemeentes, UWV en (semi-)overheden komt heel goed van pas bij veel van haar opdrachten. Zo heeft het bedrijf een leergang ontwikkeld waarin ze werkgevers helpen om inclusiever te worden. Uniek is de combinatie van het leeraspect met het vinden en behouden van (nieuwe) medewerkers.

“Het zijn niet de sterksten of de meest intelligenten die overleven. Het zijn vaak degenen die het beste reageren op veranderingen.” (Charles Darwin)