Travertijnstraat 12 - 1.20

9743 SZ, Groningen

06-39003877

Over Gezinfluencer

Praktische trainingen voor samengestelde gezinnen

Gezinfluencer is sinds 2018 op een heartfelt-missie om de slagingskansen van samengestelde gezinnen veel groter te maken. Het blijkt namelijk hartstikke lastig om van twee bestaande gezinnen een harmonieus en duurzaam nieuw geheel te maken. De gevolgen voor de kinderen zijn vaak groot en hebben een enorme impact op hun verdere leven. Dat moet echt anders, en gelukkig kan dat ook!

Gezinfluencer ging op zoek naar een zo laagdrempelig mogelijk aanbod, dat zo veel mogelijk ouders in deze nieuwe gezinnen bereikt en ondersteunt. Een-op-eencoaching of begeleiding is voor veel mensen een veel te grote stap. Daarnaast zijn er vaak allerlei praktische obstakels, die ervoor zorgen dat mensen pas aan de bel trekken, als het water ze al tot aan de lippen staat. Dat is zo ontzettend jammer en onnodig!

Vanuit achtergronden in de psychologie, coaching, e-health, het onderwijs en heel veel persoonlijke ervaringsdeskundigheid hebben de Gezinfluencers toegankelijke en betaalbare online trainingen en doe-het-zelfcoachingsprogramma’s ontwikkeld. Hiermee helpen ze de partners heel snel inzicht te krijgen in hun eigen situatie en alle specifieke uitdagingen die bij samengestelde gezinnen horen, en bieden ze de gereedschappen om er (weer) een succes van te maken.

De missie in harde cijfers: het slagingspercentage voor samengestelde gezinnen van 30% naar 70% brengen

Ze zoeken zo veel mogelijk samenwerking met partners die veel te maken hebben met de gevolgen van de lastige situatie waarin de meeste samengestelde gezinnen zitten, waaronder WIJ-teams, gemeentes, huisartsen, zorginstellingen, coaches, psychologen en diverse andere partijen.

Naast het voortdurend doorontwikkelen van het huidige aanbod staat een gratis programma voor kinderen heel hoog op de to-dolijst. Er zitten nog veel mooie ideeën en initiatieven voor het boosten van de slagingspercentages van samengestelde gezinnen in het vat. In 2020 gaan ze de Engelstalige markt bestormen.