Leonard Springerlaan 35

9727 KB, Groningen

050-2093499

Over ICTRecht

Praktisch juridisch advies

Elke organisatie heeft te maken met IT en wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan privacy-wetgeving: welke data heb je, van wie, en wat mag je daar eigenlijk mee?

ICTRecht wil het recht voor elke organisatie begrijpelijk, toegankelijk en direct toepasbaar maken. En dat tegen een eerlijk tarief. De juristen helpen bij het opstellen van documenten, adviseren en bieden ondersteuning tijdens onderhandelingen – bijvoorbeeld over ICT-contracten.

Geen zes pagina’s juridisch jargon met als conclusie 'dat hangt ervan af', maar een duidelijke e-mail met advies, waarmee men aan de slag kan.’

De werkwijze van ICTRecht is nuchter, praktisch en deskundig: geen ellenlange rapporten maar een begrijpelijk advies waar je direct mee aan de slag kunt.

ICT, internet en telecommunicatie zijn technisch complexe gebieden waar de wet vaak achter de snel veranderende feiten aanloopt. Juridisch advies op dit gebied is dan ook geen eenvoudige zaak. De juristen van ICTRecht hebben ruime ervaring met het interpreteren van het recht vanuit de techniek en zijn gewend om praktische ‘ja/nee antwoorden’ te geven. Dit doen ze al meer dan 15 jaar, met meer dan 50 collega’s vanuit kantoren in Groningen en Amsterdam.

ICTRecht zorgt dat je maatschappelijke impact geen vertraging oploopt en je met een veilig gevoel kunt blijven ondernemen.

Speciaal voor leden van Impact Noord heeft ICTRecht een juridisch loket geopend!
Ga naar het loket