Postbus 6197

9702 HD Groningen

050-3132200

Goed voor Groningen

Met vier winkels en bijna 250 vrijwilligers is Mamamini dé Goededoelenkringloop van Groningen. Ze verkopen gebruikte spullen en zamelen zo geld in voor Groningse goede doelen. Maar ze werken ook voor eigen goede doelen; Mens, Milieu en Maatschappij.

Mamamini is al sinds 1989 een volledige non-profit organisatie. Als stichting zijn ze van niemand en daarmee een beetje van iedereen. Samen met onze vrijwilligers, donateurs én klanten zijn ze Goed voor Groningen!

Jaarlijks verkopen ze zo’n 895.000 producten en 165.000 kilo kleding. Zo geven ze de spullen een tweede leven, stimuleren ze hergebruik en voorkomen ze dat ze op de vuilnisbelt belanden.

En het mooie is, al deze spullen worden gedoneerd, dus samen met de Groningers zorgen we ervoor dat Groningen nog mooier wordt.

Als Goededoelenkringloop zet Mamamini zich in voor Groningse stichtingen en verenigingen. Met de opbrengst van deze verkopen vult het haar Goededoelenfonds. De afgelopen 30 jaar hebben ze al 834.000 euro weggegeven!

Maar dat kan niet zonder de medewerkers. Het Mamaminiteam bestaat uit bijna 250 vrijwilligers en 23 mensen met een dienstverband. Elke dag is het weer een feestje, want iedereen in het team heeft eigen talent, ervaring, achtergrond én humor :-). De ene vrijwilliger werkt bij Mamamini om te leren, de ander om gewoon een leuke dag te hebben en weer een ander tijdens de zoektocht naar betaald werk. Iedereen is verschillend, maar toch zijn ze één team.

Wees welkom als collega-impactondernemer, klant, donateur en/of vrijwilliger!