Paterswoldseweg 267

9728 AC, Groningen

050 - 230 18 48

Over Mennoos Kookerij

Restaurant/cateraar met dagbesteding & reïntegratie

Door dagbesteding en reïntegratie te betrekken, zorgen we dat het werkt. Ambacht, passie en smaak, dat is waar Mennoos Kookerij voor staat. Huisgemaakte, vers bereide wereldgerechten voor een Hollandse prijs. Lunch, diner, groepen en ook duurzame (bedrijfs) catering. Wij denken graag met u mee om uw evenement tot een groot succes te maken. Van eenvoudige arrangementen tot uitgebreide streetfood hapjes, wij kunnen het allemaal.

Hoe we ondanks deze ambacht, toch op tijd kunnen leveren? Simpel, we krijgen hulp van een flink aantal gedreven (jong-) volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Door aanstekelijk enthousiasme van het team kunnen we maatwerk leveren in diverse trajecten opdat iedereen die wil, kan meewerken in Mennoos Kookerij.

Samen zorgen wij dat het werkt!

Natuurlijk gaat dit niet vanzelf. Als onderdeel van de Omega Groep, vormt Mennoos een dagbestedingslocatie voor jongeren uit diens woonvormen. Omdat er een dusdanig grote keuken is en de werknemers plezier hebben in wat ze doen, zijn ook jongeren vanuit de WLZ/WMO en UWV van harte welkom om op hun eigen niveau en tempo werkervaring op te doen.

Geen fluwelen handschoenen, maar juist de ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit, aangevuld met een gezonde dosis enthousiasme voor lekker eten en drinken zijn de ingrediënten voor het succes van Mennoos Kookerij!

De enthousiaste zorgcoördinator zorgt ervoor dat iedere ‘cliëntmedewerker’ een eigen werk- of arbeidsreïntegratieplan krijgt, gebaseerd op het niveau en persoonlijke doelen. Het gedreven en vrolijke horecateam zorgt vervolgens voor de juiste begeleiding.