Paterswoldseweg 267

9728 AC, Groningen

050 - 230 18 48

Over Mennoos Kookerij

Horeca & dagbesteding. Zorgt dat het werkt!

Dagbesteding

Mennoos Kookerij is gevestigd in het Menno Lutterhuis. Zoals de naam al zegt zijn we een Kookerij; in een ongedwongen sfeer lekker eten en drinken, lunch/warme maaltijd; het kan allemaal, de hele dag. Geen klassiek diner ’s avonds, maar toegankelijke gerechten die voor een betaalbare prijs met passie voor u bereid zijn.

Bij Mennoos hebben we voor het diner geen vaste kaart, maar werken we met het aanbod van de dag. Daardoor is er altijd voldoende variatie en is het gegarandeerd vers!

Elke dag zijn er zes verschillende hoofdgerechten, diverse voorgerechten en één of twee desserts. Voldoende variatie in vlees, vis of vegetarisch en altijd goed betaalbaar. Zo blijft het leuk voor iedereen!

Het overgrote deel wordt bij Mennoos huisgemaakt; elk gerecht, maar ook het koekje bij de koffie en het pepermuntje achteraf. We streven ernaar om in de nabije toekomst alles zelf te maken, denk aan bijvoorbeeld het brood bij de lunch! De chefs gaan echt terug naar de ambacht van het koken. Creativiteit staat hierbij voorop, maar de gerechten zijn nog wel voor ieder herkenbaar.

Van iets simpels iets bijzonders maken, nét even anders en terug naar waar het ooit mee begonnen is: gezellig met elkaar om de tafel en genieten maar!

Samen zorgen wij dat het werkt!

Natuurlijk kunnen wij dit niet zomaar doen. Als onderdeel van de Omega Groep zijn wij een dagbestedingslocatie voor jongeren uit onze woonvormen. Omdat wij een dusdanig grote keuken hebben en plezier in wat wij doen, zijn ook jongeren vanuit de WLZ/WMO en UWV van harte welkom om op hun eigen niveau en tempo werk ervaring op te doen.

Geen fluwelen handschoenen, maar juist de ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit, aangevuld met een gezonde dosis enthousiasme voor lekker eten en drinken zijn de ingrediënten voor het succes van Mennoos Kookerij!

De enthousiaste zorg-coördinator zorgt ervoor dat iedere ‘cliëntmedewerker’ een eigen werk- of arbeidsreïntegratieplan krijgt, gebaseerd op het niveau en persoonlijke doelen. Het gedreven en vrolijke horecateam zorgt vervolgens voor de juiste begeleiding.