Mottenbrink 1E

9755 PP Onnen

06-43456343

Over Ondernemersvuur

Hoi, ik ben Désirée van Ondernemersvuur
Vanuit mijn academie, krachtcirkel en praktijk het Ondernemersvuur inspireer en begeleid ik anderen om hun eigen werk te creëren. Hierbij ligt de focus op van binnen naar buiten ondernemen en andersom. Eerst kijken naar wie je bent, wat voor jou belangrijk is in je leven en waar je aan bij wil dragen. Waar gaat jouw innerlijk vuurtje van branden? En vanuit daar een bedrijf te bouwen rondom jouw leven en aan de slag te gaan met communicatie zoals (online) zichtbaarheid. Om vervolgens daarin tegen dingen aan te lopen die vaak weer vragen om een stukje introspectie.

Ondernemen vanuit jouw kern
Eigenlijk is het ondernemerschap net een persoonlijk ontwikkelingstraject. Helemaal als je iets doet wat vanuit je hart komt, echt vanuit jouw kern. Het kan heel kwetsbaar en persoonlijk voelen als het niet stroomt. Vanuit een holistische en cyclische visie begeleid ik ondernemers in dit proces van A tot Z. Van ontdekken wat je nou eigen wil, tot het helder maken en transformeren van je blokkades en remmende factoren. Maar ook het praktische stuk om je ondernemingsplan uit te werken en aan de slag te gaan met (online) zichtbaarheid.

Do what makes you happy
Wil je dolgraag doen wat jou blij maakt, waar jij het verschil kunt maken, maar mis je de juiste mensen om je heen, bepaalde kennis en/of ervaring op gebied van (online) ondernemen? Of loop je op de een of andere manier vast omdat je geremd wordt door negatieve gedachtes, patronen of iets wat dieper lijkt te zitten? Dan ben je het Ondernemersvuur op het juiste adres. Ik onderzoek graag samen met je waar de kern van je uitdaging zit en doen we wat nodig is om het (weer) fijn te laten stromen zodat jij kunt doen what makes you happy.

Creeer je eigen werk, doe waar je blij van wordt, waarmee je van betekenis bent en verdien daar je boterham mee

Samenwerken
Ben je er aan toe om de volgende stap te zetten en lijkt het je fijn om het samen te doen? Ik sta graag voor je klaar. Ik kan je hierin op verschillende manieren ondersteunen. 1 op 1 in de vorm van losse Holistische sessie of een Holistisch Transformatietraject. In de academie staan verschillende waardevolle online trainingen voor je klaar zoals ‘Ondernemen op het ritme van de maan’ of ‘Yoga Nidra: Ontspannen ondernemen’. Of kijk in de evenementenagenda als je het leuk vindt om met een kleine groep iets te ondernemen, zoals Cacaoceremonies en Samenwerkdagen. Kijk gerust even op mijn website om te kijken of er wat voor je tussen zit.

Ondernemen vanuit de bijstand
Op het moment van schrijven ben ik bezig met het onderzoeken hoe ik mijn steentje bij kan dragen om mensen vanuit de bijstand (of een uitkering) kan begeleiden in het starten van een eigen bedrijf. Ik geloof namelijk dat iedereen zijn/ haar eigen werk kan creëren onder zijn/haar eigen voorwaarden en binnen de kaders van zijn/haar kunnen. Het ondernemerschap biedt hierbij veel mogelijkheden. Mocht jij je hier ook voor inzetten en/of zelf in zo’n situatie zitten of om wat voor reden ook eens met mij willen kletsen om het hier over te hebben. Je bent van harte welkom.

Connect met mij op LinkedIn
Volg mij online op Facebook, Instagram of LinkedIn