Celebesstraat 56C

9715 JJ Groningen

06-23352886

Over Strik&Stralend

Voor al je duurzame geschenken en events

Welkom bij Strik&Stralend, waar elk geschenk duurzaamheid, inclusie en originaliteit uitstraalt. Ontdek ons assortiment, dat niet alleen bestaat uit duurzame producten, maar ook een inclusieve arbeidsmarkt omarmt. Bij Strik&Stralend vind je duurzame producten voor elke gelegenheid en feestdag. Of je nu losse items, op maat gemaakte creaties of een persoonlijke touch zoekt, wij hebben iets unieks voor jou. Onze producten maken indruk door hun kleur en originaliteit, maar vooral door hun positieve impact op de wereld.

We helpen je graag om het perfecte geschenk samen te stellen dat past bij jouw wensen. Of het nu gaat om losse items, complete pakketten of gepersonaliseerde cadeaus, wij ontzorgen je volledig. We bieden zelfs een abonnement aan om je medewerkers op hun verjaardag te verrassen.

Voor al je duurzame geschenken en events

Als oprichter van Strik&Stralend en eventmanager in de noordelijke provincies, organiseer ik bedrijfsevenementen die volledig aan jouw verwachtingen voldoen. Met een persoonlijke aanpak en passie voor duurzaamheid breng ik jouw visie tot leven. Ik kijk ernaar uit om samen te ontdekken hoe we duurzame keuzes kunnen maken binnen het evenement, zodat we bijdragen aan een betere wereld.

Laten we jouw momenten onvergetelijk maken en werken aan een betere toekomst voor iedereen. Ontdek Strik&Stralend, waar duurzaamheid, inclusie en creativiteit samenkomen in geschenken en evenementen.