Harm Smidswei 9

9298 RE Kollumerzwaag

0511-460200

Wij zijn PTH Groep: enthousiaste professionals op het gebied van audiovisuele systemen, besturingssystemen, cameratoezicht en ontruiming. Onze missie is dat we iedere dag betrokken willen zijn bij onze opdrachtgevers, bij elkaar en bij de maatschappij. Voor onze opdrachtgevers zijn wij een complete partner. We beschikken over kennis en ervaring in op het gebied van geluid, licht, beeld, automatisering en besturing in audiovisuele projecten bij klanten in onderwijs, overheid, bedrijfsleven en cultuur. Die expertise delen we graag en we zijn daarom van advies tot en met oplevering en onderhoud betrokken bij jouw audiovisuele project.

Wij willen verbinden en positief bijdragen aan onze wereld. En we vinden het belangrijk om te kijken naar het effect dat ons handelen heeft en wat we daaraan kunnen verbeteren. Dat doen we niet omdat wij per se wereldverbeteraars zijn. Dat doen we omdat we zien dat wat we doen impact heeft, niet alleen op de wereld maar ook op onze relaties, medewerkers en onszelf. Daarom richten wij ons op de lange termijn. Op de toekomst. We beseffen dat de wereld van morgen nu vraagt om slimme oplossingen voor maatschappelijke, ecologische en economische vraagstukken.

We beseffen dat de wereld van morgen nu vraagt om slimme oplossingen voor maatschappelijke, ecologische en economische vraagstukken.

We houden rekening met de maatschappelijke gevolgen van onze beslissingen, zowel op het gebied van milieu als op het sociale vlak. We zetten in op duurzame innovatie. We streven ernaar onze ecologische voetafdruk door slimme, efficiënte techniek te minimaliseren. We beseffen dat we onmogelijk alles tegelijk en op eigen kracht kunnen doen. Wij dragen ons steentje bij en dagen onze leveranciers, medewerkers en klanten uit dat ook te doen. Want waar we verbinden, doen we dingen samen en samen kom je verder, ga je sneller, is het makkelijker en bovendien ook veel leuker. Samen presteren we iedere dag beter. Beter voor mens, maatschappij, milieu en bedrijf.

Op onze website vind je informatie over ons bedrijf, onze historie, hoe we omgaan met duurzaamheid, onze certificeringen en natuurlijk vind je er ook informatie over onze dienstverlening.