Europaweg 31

9723 AS Groningen

06-54930779

Leer- en werktrajecten in de ICT voor mensen met een vorm van autisme

Script is een plek waar ICT talent met autisme en/of hoogbegaafdheid een eerlijke kans krijgt om een succesvolle carrière op te bouwen in de ICT. Dat doen we door juist de pluspunten van autisme te verbinden met de skills die een software developer nodig heeft. Zodat zij kunnen bouwen aan een duurzaam, werkzaam bestaan. Bij Script of bij anderen.

Focus op ontwikkeling van ICT-vaardigheden
Op ons kantoor in Groningen ondersteunen we zo’n 125 mensen met autisme die moeite hebben om hun plek op de arbeidsmarkt te vinden. We bieden zowel dagbestedings- als re-integratietrajecten aan. Allen gericht op de ontwikkeling van programmeer- en ICT-vaardigheden. We werken op individuele basis met een deskundig team van betrokken ICT-begeleiders en zorgbegeleiders. Zij staan elke deelnemer nauw bij op hun pad naar succes. Alles vanuit een vriendelijke, maar professionele aanpak.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
De diensten van Script zijn overigens niet alleen gunstig voor mensen met autisme. Ook bedrijven die de ambitie hebben om maatschappelijk te ondernemen of die op zoek zijn naar getalenteerd ICT-talent, zijn bij Script aan het juiste adres.

Script maakt een positieve impact op de samenleving door:
* Voor mensen met autisme en/of hoogbegaafdheid de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.
* Gekwalificeerde software developers te leveren in de competitieve ICT-arbeidsmarkt.
* Kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte software-oplossingen te ontwikkelen voor bedrijven en organisaties.

ICT verbindt alles met iedereen en iedereen met elkaar. Maar toch is niet iedereen verbonden.

Script fixt jouw ICT-vraagstuk
We nemen geen mensen aan om software te bouwen, maar wij bouwen software om mensen aan te nemen. Dus, heb jij een ICT-vraagstuk: groot, klein, eenvoudig of complex? Ga met ons in gesprek. Met de mensen van Script ben je niet alleen verzekerd van uitstekende software. Je draagt ook echt bij aan een inclusievere samenleving en een duurzamere toekomst!