De Hartakker 34

9761 DE, Eelde

06-51000901

Gaat voorop in de strijd voor verantwoord genieten en een duurzame transitie van cafetaria’s

De Snackbar van de Toekomst is een innovatieplatform dat partijen samenbrengt om een gezonder en gevarieerder snackaanbod te ontwikkelen. Verantwoorde snacks die niet alleen smaakvol zijn, maar waarvan de productie, distributie en bereiding tevens bijdragen aan minder vervuiling, minder verspilling en eerlijke handel. Anders gezegd: met nieuwe producten, diensten en methoden willen we de doorgaans behoudende snackwereld helpen toekomstbestendig te worden.

Voor iedereen die verantwoord en lekker wil eten. Zowel organisaties als consumenten. Met de Inspiratiewagen komen wij langs om het product te laten proeven en het verhaal te laten ervaren.

Nadat horeca-ondernemer zijn snackbar (Friet van Piet, een begrip in Groningen) verkocht, besloot hij zich elke dag in te zetten voor betekenisvol werk, om zo een continu positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij die niet beperkt blijft tot de directe omgeving.

Inmiddels is hij de manager van de Groningse Uitdaging, geeft hij workshops, lezingen en adviseert hij over verduurzaming van het bedrijfsleven in het algemeen en de voedselketen in het bijzonder. EZijn missie? In 2030 alleen nog maar verantwoorde voeding op de kaart. Dit gaat niet alleen over gezondheid, maar ook over lokaal, fairtrade, transparant, inclusief en divers.