Industrieweg 1

9402 NP Assen

06-18239674

Valtes: Digitale ondersteuning voor mensen die gewoon zorgen voor een ander

Valtes is een innovatief digitaal platform dat zich richt op het ondersteunen van mensen die gewoon zorgen voor een ander. Dat doen we op basis van kunstmatige intelligentie (AI). We zijn echter geen gewoon techbedrijf. Zeker niet. Wij laten menselijkheid en technologie samenkomen. Want wat Valtes uniek maakt is onze diepgewortelde toewijding aan het verbeteren van het leven van zorgbehoevenden, hun naasten en verzorgers.

We doen meer dan enkel het ontwikkelen van de nieuwste generatie gezondheidstechnologie en het aanbieden van een online platform. Valtes bouwt aan een gemeenschap waar verzorgenden en naasten steun vinden en toegang krijgen tot relevante, op maat gemaakte informatie en diensten door middel van een persoonlijke, digitale assistent.

EEN PLATFORM DAT MENSEN DIE GEWOON ZORGEN VOOR EEN ANDER DRIE STAPPEN VERDER HELPT

Veel mensen zorgen gewoon voor een ander. Dat vinden wij speciaal. Daarom willen we verschil maken in het leven van deze mantelzorgers. Want veel mensen zien in de brei van informatie en regelgeving door de bomen het bos niet meer. En hebben op het gebied van alarmering geen goed alternatief voor handen.

Daarom staat bij ons de gebruiker centraal. We zetten in op betrouwbaarheid, gebruiksgemak en op toegankelijkheid voor mensen van verschillende (digi)- taalniveaus.

Maar onze missie strekt zich verder uit. Valtes is ook een waardevolle partner voor gemeenten en zorginstellingen, die een intrinsiek belang hebben in het verbeteren van de ondersteuning voor mantelzorgers. Valtes kan deze organisaties helpen bij hun verplichtingen om adequate ondersteuning te bieden en hun maatschappelijke impact te maximaliseren.