Lid worden van Impact Noord

Tof dat je overweegt om lid te worden van Impact Noord! Hoe gaat het in zijn werk? Dat leggen we hieronder uit. 

Voor wie is Impact Noord? 
Impact Noord is een vereniging voor ondernemingen in Noord-Nederland die niet slechts een commercieel resultaat nastreven, maar daarnaast een duidelijke maatschappelijke missie hebben en een positieve impact maken op mens en milieu. We zijn er voor ondernemers die strijden voor maatschappelijke doelen en die daarbij op zoek zijn naar nieuwe inzichten, kennis, kunde en een netwerk van gelijkgestemden. 

Om lid te kunnen worden moet je onderneming gevestigd zijn in Fryslân, Groningen of Drenthe. Daarnaast moet je om lid te kunnen worden beslissingsbevoegd zijn binnen je organisatie (je bent bijvoorbeeld directeur, eigenaar of bestuurder). Tot slot vinden we het belangrijk dat de de maatschappelijke missie van je bedrijf aantoonbaar is en je bereid bent hier openheid over te geven. 

Ja, dit gaat over mijn bedrijf! Hoe meld ik me aan? 
Aanmelden gebeurt in drie stappen. 

Stap 1: 
We leggen je een korte vragenlijst voor die gaat over de maatschappelijke missie en impact van je bedrijf. De vragenlijst kun je hieronder online invullen.

Stap 2: 
Vervolgens plannen we een gesprek waarin we die vragenlijst doornemen én waarin wij je wat meer vertellen over de vereniging (onze leden, de ondernemersagenda, komende events, app- en LinkedIn-groepen, enzovoort). 

Stap 3: 
Is er van beide kanten een match? Dan volgt stap 3: de officiële aanmelding. Je ontvangt van ons een lidmaatschapsformulier voor de verwerking van benodigde bedrijfsgegevens (vestigingsadres, KvK-nummer, etc.). Zodra die ingevuld bij ons binnen is, ben je part of the movement! 

Wat kost het? 
Je betaalt als lid een jaarlijkse contributie die past bij je omzetmodel. Daarbij hanteren we een minimumtarief van €325 (bedoeld voor startups). Daarboven kun je kiezen voor staffels van €500/€750/€1000/€1500/€2500. De lidmaatschapsbijdrage wordt gebaseerd op de omzet van je onderneming van het afgelopen jaar. Wij vertrouwen erop dat de leden zelf het segment doorgeven waarin zij vallen. 

De contributie is evenredig aan maanden in het jaar + 1 kalenderjaar (bijv. lid in juli:
je betaalt voor juli t/m december én het daaropvolgende kalenderjaar).

Lidmaatschap opzeggen
Je kunt een lidmaatschap uiterlijk één maand voor het einde van het kalenderjaar opzeggen. Voor het opzeggen van je lidmaatschap kun je een mail sturen naar louet@impactnoord.nl