13 november 2023

Het bestuur van Impact Noord draagt Lianne Geerts van Brownies&downieS Assen voor als nieuw bestuurslid Arbeidsparticipatie. Wie is Lianne, wat drijft haar in haar werk, hoe maakt zij impact en waarom wil zij bestuurslid Arbeidsparticipatie worden van Vereniging Impact Noord?

Wie ben je?
Ik ben Lianne Geerts. 27 jaar oud en woon met mijn partner in Westerbork.

Wat doe je en hoe maak je impact?
Ik heb samen met mijn partner onze Brownies&downieS in Assen. We hebben een commercieel horecabedrijf waar we dagbesteding bieden voor jongens en meiden met een verstandelijk beperking. Op deze manier geven we deze kanjers een kans om mee te doen in de ‘echte’ maatschappij.

We maken impact met ons bedrijf door bij te dragen aan de ontwikkeling van deze kanjers. Zij leren ontzettend veel bij ons waar ze buiten hun werk ook veel aan hebben. Daarnaast leren ze veel sociale en vaktechnische vaardigheden en stimuleren we hen om zoveel als mogelijk zelfstandig te zijn.

Waarom wil je bestuurslid worden van Impact Noord?
Ik wil graag bestuurslid worden, omdat ik graag voor de doelgroep waar wij mee werken meer werkplekken zou willen zien. Daarnaast heb ik veel kennis op het gebied van bedrijfsvoering en vind ik het leuk om met anderen te sparren over zaken waar iemand tegenaan loopt binnen zijn of haar bedrijf. Samen kijken hoe je stappen kan zetten en verder kan groeien. Vanuit mijn rol als bestuurslid krijg ik hier de kans voor en wil ik graag benaderbaar zijn voor andere ondernemers.