2 juni 2022

Tijdens de ALV van 17 mei heeft onze directeur Jan Willem Wennekes laten weten dat hij zich heeft ziek gemeld vanwege overbelasting. Een moeilijke en dappere beslissing. Als bestuur gunnen we Jan Willem de tijd en de rust die hij nodig heeft om te herstellen en wensen hem veel beterschap. 

Omdat er geen zicht is op de duur van de afwezigheid van Jan Willem, hebben we gezocht naar een oplossing waarmee we voor langere termijn zijn werkzaamheden kunnen opvangen. We zijn blij jullie te kunnen vertellen dat we een oplossing hebben gevonden die past bij de fase waarin de vereniging zich momenteel bevindt en waarmee we ook nog eens heel snel van start kunnen. Floortje van Aken zal de rol van directer gaan vervullen!

Floortje werkte al één dag in de week voor Impact Noord als communitymanager en is dus goed ingewijd in het reilen en zeilen van de vereniging. Zij kent de leden, hun drijfveren en hun uitdagingen. Floortje heeft op korte termijn ruimte gevonden om haar werkzaamheden voor Impact Noord uit te breiden en het grootste gedeelte van de taken van Jan Willem over te nemen. 

Wij zijn blij met deze uitkomst en wensen Floortje veel succes in haar nieuwe rol binnen de vereniging!

 

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur, 

Steven Volkers
Voorzitter Impact Noord