17 februari 2020

De Impact Avondcolleges zijn terug!

Na vier succesvolle colleges te hebben georganiseerd, slaan Thrive Institute uit Rotterdam, Impact Noord en de Rijksuniversiteit en Hanzehogeschool Groningen dit jaar de handen opnieuw ineen om drie interessante sprekers naar het Noorden te halen, voor iedereen die meer wil weten over het maken van positieve impact op de wereld door te ondernemen.

Drie vooraanstaande sprekers bereiden elk een avondvullend programma voor (18:30-21:00) met als doel jou meer kennis, inspiratie maar vooral ook praktische lessen te leren over deze populaire vorm van ondernemerschap. Uiteraard wordt elke avond weer ingeleid door een expert en zorgen onze enthousiaste moderators ervoor dat de avond vlekkeloos verloopt én er genoeg tijd is voor discussie en vragen.

Voorafgaand aan elk Avondcollege is er een informeel netwerkmoment mét vegetarisch buffet (17:30-18:30 uur, dit geldt niet voor het gratis studententicket). Leden van Impact Noord betalen slechts €25,- per college en reguliere tickets kosten €60,- inclusief buffet.

De Impact Avondcolleges van 2020:

Naar de ticketshop >>