Impact inspiratie door Stefan Wobben tijdens de ALV van Impact Noord

6 november 2023

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de vereniging Impact Noord op 21 november a.s. deelt Stefan Wobben zijn ervaringen als impact ondernemer en vernieuwer met ons: van design thinking tot het schrijven van het baanbrekende boek ‘Betekenisvol Ondernemen’. De laatste jaren heeft hij zich vooral bezig gehouden met de ontwikkeling van de meest duurzame sneaker ter wereld. Met Nooch produceert hij schoenen die volledig plant-based en zero-waste zijn.


Over Stefan Wobben
Stefan Wobben, ondernemer en vernieuwer, begon op zijn 18e zijn ondernemersreis. Hij richtte Concept7 op, een bedrijf gespecialiseerd in Design Thinking en één van de eerste organisaties in Nederland die eyetracking introduceerde. Wat Concept7 echt uniek maakte, was de organisatiestructuur zonder ‘bazen of managers’, gebaseerd op zelfsturing.  

In 2015 creëerde Stefan SRPRS.me, een innovatief reisbureau dat avonturiers op reis stuurt zonder vooraf de bestemming te onthullen, wat een geheel nieuwe dimensie toevoegde aan reizen.

Samen met Kees Klomp schreef hij het baanbrekende boek ‘Betekenisvol Ondernemen’, dat zich richt op de kracht van ondernemerschap met een doel.

Stefan is medeoprichter van Nooch, één van de meest duurzame sneaker-start-ups in Nederland, en misschien wel ter wereld. Nooch produceert schoenen die volledig plant-based en zero-waste zijn.

Naast zijn zakelijke activiteiten draagt ​​Stefan ook bij aan maatschappelijke initiatieven als bestuurslid van Stichting de Blauwe Tomaat en Animal Save Movement. Met een passie voor innovatie en duurzaamheid is Stefan een voorvechter van positieve verandering en verantwoord ondernemerschap.