15 februari 2022

Mensen en organisaties hebben vaak goede, innovatieve ideeën die kunnen bijdragen aan de Sustainable Development Goals van de VN. Maar van idee naar concrete en impactvolle innovatie komen is lastig. Dit is waar ze bij Enablemi goed in zijn: innovatieve ideeën helpen realiseren die de wereld een stukje beter maken.

Enablemi is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van (innovatie-)projecten. Voor een succesvolle projectrealisatie is geld nodig. Daarom organiseren ze financiering, zoals subsidies en innovatiekredieten. Enablemi werkt voor en samen met uiteenlopende organisaties, zoals startups, kennisinstellingen en overheden.

Als partner gaat Enablemi Impact Noord attenderen op regelingen die voor onze leden interessant kunnen zijn. Zit er een regeling bij die jou interessant lijkt? Of heb je een goed en innovatief idee dat je verder wilt uitbouwen? Dan kijkt Enablemi wij graag met je mee welke subsidies de impact van jouw organisatie kunnen versnellen. Heb je als Impact Noord-lid een innovatie- / subsidievraagstuk? Neem dan contact op met Gert-Jan van Oosten (gertjan@enablemi.com) voor een gratis intakegesprek.

Meer weten over Enablemi? Neem eens een kijkje op hun website!