7 juli 2020

We leven in woelige tijden, er is veel gaande en veel is onzeker. Wel weten we dat we op een keerpunt staan in de economie. Het nieuwe normaal zal gepaard gaan met veel transities in de maatschappij én het bedrijfsleven.

De onderzoeksgroep Vitale Economie van NHL Stenden Hogeschool heeft een grote interesse in de (on)mogelijkheden van impactondernemen en wil graag weten hoe bedrijven staan in hun transitie naar ondernemen met impact. Hoe werk je aan een grotere impact van je bedrijf op mens, maatschappij en planeet? Vandaar dat NHL, in samenwerking met ondernemersorganisaties, belangenorganisaties en noordelijke gemeenten, een quick scan heeft gemaakt. Zo weet je in 10 minuten waar jouw organisatie staat in de transitie naar de toekomstige economie.

Met de quick scan krijgt NHL inzicht in welke factoren kunnen bijdragen aan het realiseren van een vitalere, veerkrachtigere en duurzamere economie. Zo kan jij makkelijker een impactvolle bedrijfsstrategie ontwikkelen en de veerkracht van je bedrijf versterken.

>> Naar de quick scan

Op 28 september 2020 geeft NHL Stenden online een presentatie over alle resultaten.

(Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Resultaten worden enkel anoniem en geaggregeerd gepresenteerd.)

Vragen? Stuur dan een mail naar Aleid Brouwer.