18 oktober 2021

“Wat ben ik trots; Gister stond ‘onze’ Sanne in de krant!”, schrijft Myrthe de Vries van Schilders de Vries, lid van Impact Noord op LinkedIn. “Sanne heeft heel wat moeten overwinnen om hier te komen. Elke dag weer maakt ze bewust de keuze om haar angsten aan de kant te zetten en hard te werken aan haar vakmanschap en toekomst. Het resultaat mag er zijn!”

“Vergis je niet; schilder word je niet in 5 weken. Sanne weet dit als geen ander. Het vergt veel van haarzelf en ook van ons als bedrijf. Sannes opleiding wordt dan wel vergoed, maar haar gehele praktijkopleiding begon pas toen ze bij ons in dienst kwam. Voor haar praktijkopleiding en begeleiding krijgen wij overigens niets gecompenseerd..”

“Maar waarom doen we dit dan toch? Omdat ik geloof in de mens en vind dat iedereen een werkplek verdient waar hij of zij zich thuisvoelt en kan uitblinken. Omdat ik geloof in het geven van gelijke kansen voor iedereen, vaak ook wel eens een tweede of derde kans. Omdat ik niet geloof in een betere toekomst, maar in een beter nu. Een beter nu waar we actief aan werken door onze handen ineen te slaan, in elkaar te investeren en vertrouwen te hebben in elkaar. Dat is misschien eng, maar kijk nou naar onze Sanne: wat een prachtige vakvrouw is ze aan het worden! What’s not to love?!”

Het Dagblad van het Noorden-artikel (premium) lees je hier