Datum: 21 juni 2019
Plaats: Apeldoorn
Tijd: 10:00

1-daagse training Winnen Zonder Strijd: omgaan met conflicten

Wil je leren hoe je constructief kunt omgaan met conflicten? Doe mee met de 1-daagse training Winnen Zonder  Strijd: constructief omgaan met conflicten.

Bij een conflict kunnen emotionele verstrengelingen zich in korte tijd snel opbouwen. Verwijten vliegen over en weer. De communicatie wordt gekleurd door oordelen, eigen emoties en pijn. Dit maakt het lastig om tijdens een conflict de ander te verstaan. Beide partijen ervaren een gebrek aan ruimte.

De training Omgaan met conflicten helpt je om meer helderheid en inzicht in te krijgen in de onderliggende menselijke dynamiek van conflicten. Professionals krijgen handvatten aangereikt in hoe conflicten op een constructieve manier te begeleiden en oefenen met de vaardigheden die hiervoor nodig zijn.

De training is speciaal bedoeld voor ondernemers, leiders en proactieve professionals die duurzaam willen veranderen en hun zelfinzicht willen vergroten. Uitgangspunt van de training is dat je actief aan de slag gaat met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tijdens de 1-daagse training leer je:

  • Hoe je op een constructieve manier kunt omgaan met conflicten.
  • Herken de opbouw, bronnen en verstrengelingen.
  • Leer hoe jij op een natuurlijke manier invloed kunt uitoefenen en schade kunt voorkomen.
  • Verdiep je inzicht en verfijn je vaardigheden in het omgaan met menselijkheid.

Psycholoog en socioloog Wendy van Mieghem van Bewustleven.eu verzorgt de training. Ze is lid van Impact Noord en ondersteunt bij duurzame veranderprocessen. Wendy heeft veel ervaring in het begeleiden van teams en organisaties op thema’s als veiligheid, verbinding en vertrouwen: thema’s die aan de basis staan van een goede onderlinge samenwerking, maar ook aan de basis van leiderschap, conflicthantering en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie en aanmelden via de website van Wendy van Mieghem – Bewustleven.eu: klik hier.