Datum:

16 januari 2023

Plaats:

Friesland

Circulair Friesland

Gratis

CIRCO Track maritieme sector

Wat gaan we doen?

Tijdens de 3 daagse Circo workshop word je, samen met 10 collega bedrijven uit de sector, door ervaren trainers meegenomen in de wereld van Circulaire Economie en Circulair ondernemen. Je leert hierbij verspilling van waardevolle materialen en producten omzetten naar kansen voor nieuwe business. Je loopt met een nieuwe circulaire propositie, die economische en ecologische waarde oplevert voor jouw bedrijf en klanten, de deur uit. Je werkt ook aan een roadmap voor implementatie. Zo kan iedere ondernemer de volgende dag meteen aan de slag!

Waarom meedoen?
De wereld verandert in rap tempo en de duurzame en circulaire transitie is één van de zaken waar je als ondernemer mee geconfronteerd wordt of zal worden. Bijvoorbeeld via aankomende wet – en regelgeving. Naast nieuwe wet – en regelgeving zullen ook klanten steeds meer duurzame producten vragen. Gelukkig biedt een Circulaire benadering verschillende kansen: je werkt aan je onderscheidend vermogen, concurrentiepositie en imago. Je ontplooit kansen voor nieuwe business en identificeert mogelijkheden voor kostenbesparing

Voor wie?
Ondernemers uit Noord-Nederland in de maritieme sector. Het deelnemende team van ieder bedrijf bestaat bij voorkeur uit een duo van; een designer/ ingenieur/ productmanager en iemand uit het commerciële deel die markt, klanten en stakeholders kent. Er zit veel toevoegde waarde in de wisselwerking tussen de twee disciplines gedurende het proces. Vaak nodigen deelnemers hun toeleveranciers of klanten uit om samen te werken aan een case. De track is dus ook een uitgelezen kans om te werken aan de volgende stap binnen je klantrelatie.

Datum

Dag 1: maandag 16 januari

Dag 2: woensdag 25 januari

Dag 3: maandag 6 februari

 

Investering

De driedaagse CIRCO Track kost per organisatie €1.500 excl. btw. Per bedrijf kunnen twee deelnemers meedoen.