Datum: 26 mei 2021
Plaats: Online
Tijd: 16:00

Duurzaam groeien | Ledenbijeenkomst

Duurzaam groeien

Een van de thema’s die naar voren is gekomen uit onze inventarisatie onder de leden is duurzaam groeien. Hoe kan ik met mijn bedrijf mijn impact vergroten? Hoe behoud ik mijn identiteit terwijl ik groei? Welke kansen liggen er?

Op 26 mei gaan we met onze leden in gesprek met Mark Vletter van Voys over impact maken versus groeien met je bedrijf. Een interactieve vraag- en antwoordsessie over alle struikelblokken bij het laten groeien van je onderneming. Een bedrijf laten groeien is altijd ingewikkeld, of je nu op het punt staat om je eerste personeel aan te nemen, een managementteam moet gaan inrichten, in één klap veel nieuwe mensen moet aannemen of aan het zoeken bent naar nieuwe organisatievormen die passen bij de levensfase van je bedrijf. En hoe schaal je je impact eigenlijk? Groeit die gewoon mee? Over deze en andere vragen gaan we met Mark Vletter én met elkaar in gesprek. Voor álle ondernemers die nadenken over groei óf in de praktijk aan het groeien zijn. Van klein tot groot, van jong tot oud.

Het volledige programma én aanmeldformulier volgt binnenkort

Ben je nog geen lid maar wil je dergelijke bijeenkomsten  niet missen? Kom dan naar het eerstvolgende Impact Intro om te zien of een lidmaatschap iets voor jou kan zijn!